Her er et eksempel på en mal for et sponsorbrev som du kan tilpasse etter ditt prosjekt eller arrangement:


[Ditt Navn]
[Din Tittel]
[Ditt Organisasjonsnavn]
[Adresse]
[Postnummer og By]
[Telefonnummer]
[E-postadresse]
[Dato]

[Navn på Mottaker]
[Mottakers Tittel]
[Bedriftens Navn]
[Adresse]
[Postnummer og By]

Kjære [Mottakers Navn],

Jeg håper dette brevet finner deg vel. Jeg skriver til deg på vegne av [din organisasjon/arrangement], som i år arrangerer [navn på prosjekt/arrangement] den [dato]. Dette er et [kort beskrivelse av arrangementet/prosjektet – f.eks. veldedighetsarrangement, kulturfestival, sportsbegivenhet], og vi søker nå samarbeidspartnere og sponsorer som kan bidra til å gjøre dette til en suksess.

Hva vi tilbyr:
Som sponsor vil din bedrift få [beskriv fordelene, f.eks. eksponering på markedsføringsmateriell, logo på nettsider og plakater, VIP-billetter, mulighet til å promotere produkter på arrangementet]. Dette er en unik mulighet for deg til å [beskriv hvordan det vil gagne sponsoren, f.eks. bygge merkevarekjennskap, nå ut til et bredt publikum, vise samfunnsansvar].

Hvordan du kan bidra:
Vi tilbyr ulike sponsorpakker som passer til forskjellige budsjetter og nivåer av engasjement:

  • Gullpakke: [Beskrivelse av fordeler og kostnad]
  • Sølvpakke: [Beskrivelse av fordeler og kostnad]
  • Bronsepakke: [Beskrivelse av fordeler og kostnad]

Vi er også åpne for å skreddersy en pakke som passer spesielt til dine behov og ønsker.

Hvorfor du bør delta:
[Gi en kort forklaring på hvorfor dette arrangementet er viktig og hvorfor sponsoren bør være interessert – f.eks. støtte en god sak, bidra til lokalsamfunnet, få positiv omtale.]

Neste steg:
Vi håper du ser verdien av dette partnerskapet og vil være med på laget. Jeg vil gjerne diskutere mulighetene nærmere og finne en sponsorpakke som passer din bedrift. Du kan kontakte meg direkte på [telefonnummer] eller [e-postadresse] for mer informasjon eller for å avtale et møte.

Lignende;  Rekommandert Brev – Mal Eksempel

På forhånd takk for din tid og vurdering. Vi ser frem til å høre fra deg og håper på et fruktbart samarbeid.

Med vennlig hilsen,

[Signatur (hvis utskrift)]
[Ditt Navn]
[Din Tittel]
[Din Organisasjon]

Sponsorbrev Mal


Denne malen gir en tydelig struktur for sponsorbrevet ditt og kan enkelt tilpasses avhengig av ditt spesifikke prosjekt, målgruppe, og sponsorpakker.

Her er et eksempel på en FAQ-seksjon for et sponsorbrev, som kan brukes til å gi potensielle sponsorer all nødvendig informasjon på en ryddig måte:


FAQ – Sponsorbrev

1. Hva er formålet med sponsorbrevet?
Sponsorbrevet har som mål å informere potensielle sponsorer om et bestemt prosjekt, arrangement eller initiativ som trenger økonomisk støtte eller ressurser. Vi ønsker å bygge et partnerskap som vil være til nytte for både sponsor og mottaker.

2. Hva slags prosjekter eller arrangementer søker sponsing?
Vi søker sponsing for [beskriv prosjektet/arrangementet, f.eks. et veldedighetsarrangement, en sportsbegivenhet, en kulturell festival, etc.]. Målet med dette er [beskriv formålet, f.eks. å samle inn penger til veldedighet, fremme lokal kultur, etc.].

3. Hva kan sponsoren forvente i gjengjeld?
Som sponsor vil du få [beskriv hva sponsoren får, f.eks. eksponering på markedsføringsmateriell, logo på nettsider og plakater, VIP-billetter, mulighet til å promotere produkter på arrangementet, etc.]. Dette er en utmerket mulighet til å bygge merkevarekjennskap og vise samfunnsengasjement.

4. Hvor mye koster det å bli sponsor?
Vi har ulike sponsorpakker som passer til forskjellige budsjetter. Pakkene varierer fra [beskriv nivåene, f.eks. grunnpakke, sølvpakke, gullpakke], og hver pakke gir ulike fordeler. Du kan kontakte oss for mer detaljert informasjon om kostnader og hva hver pakke inkluderer.

Lignende;  Personlig Brev Jobb – Mal Eksempel

5. Hvordan kan jeg bli en sponsor?
For å bli sponsor kan du [beskriv prosessen, f.eks. kontakte oss via e-post, fylle ut et vedlagt skjema, eller besøke vår nettside]. Vi vil gjerne diskutere hvordan vi kan tilpasse en sponsorpakke som passer dine behov og mål.

6. Hva er fristen for å bli sponsor?
Fristen for å bekrefte sponsing er [sett en frist]. Dette gir oss nok tid til å inkludere din bedrifts logo og navn i alt markedsføringsmateriell og på arrangementet.

7. Kan jeg få en faktura for sponsingen?
Ja, vi kan utstede en faktura for din sponsing. Vennligst gi oss beskjed om fakturadetaljene, så sørger vi for at alt er i orden.

8. Hva skjer hvis jeg ikke kan bidra økonomisk, men vil støtte på andre måter?
Hvis du ikke kan bidra økonomisk, er det flere måter du kan støtte på, som å donere produkter eller tjenester, tilby frivillig arbeidskraft, eller spre ordet om arrangementet gjennom dine nettverk. Vi verdsetter alle former for støtte!

9. Hvorfor bør jeg velge å sponse dette prosjektet/arrangementet?
Å sponse dette prosjektet gir deg muligheten til å støtte [beskriv hvorfor det er viktig, f.eks. en god sak, en unik mulighet til å nå ut til et bestemt publikum, etc.]. I tillegg viser det din bedrifts engasjement for samfunnsansvar og kan gi positiv omtale og synlighet.

10. Hvordan kan jeg kontakte dere for flere spørsmål?
Du kan kontakte oss på [sett inn kontaktinformasjon, f.eks. telefonnummer, e-postadresse, eller nettside]. Vi er tilgjengelige for å svare på alle spørsmål du måtte ha og ser frem til å samarbeide med deg!

Lignende;  Salgsbrev – Mal – Eksempel

Sponsorbrev Mal

Var dette til hjelp?

0 / 0

Legg att eit svar 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *