Flere Mal og Eksempel for Farvel Brev Til Kolleger

Et farvelbrev til kolleger er en vennlig og profesjonell måte å si farvel på når du forlater en arbeidsplass. Her er et eksempel på hvordan et slikt brev kan se ut:


Farvelbrev til Kolleger

Dato: 30. august 2024

Kjære kolleger,

Jeg skriver dette brevet for å informere dere om at min tid her hos [Firmaets navn] nå går mot slutten. Etter [antall år/måneder] i denne fantastiske organisasjonen, har jeg bestemt meg for å ta fatt på nye utfordringer. Min siste arbeidsdag vil være [siste arbeidsdag].

Det er med blandede følelser at jeg sier farvel. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med noen av de mest talentfulle og dedikerte menneskene jeg har møtt i min karriere. Jeg vil takke dere alle for støtten, samarbeidet og de mange minnene vi har skapt sammen.

Jeg vil særlig minnes [nevne spesielle prosjekter, team eller hendelser] som høydepunkter i min tid her. Sammen har vi oppnådd mye, og jeg er stolt av hva vi har fått til som et team.

Selv om jeg ser frem til det som venter meg, vet jeg at jeg vil savne det daglige samspillet med dere alle. Jeg ønsker dere alt godt i fremtiden og håper våre veier krysses igjen en dag.

For de av dere som ønsker å holde kontakten, kan dere nå meg på [din personlige e-postadresse eller LinkedIn-profil]. Jeg ser frem til å følge med på de spennende tingene dere vil oppnå her i [Firmaets navn].

Lignende;  Fraktbrev – Mal Eksempel

Tusen takk igjen for alt, og lykke til videre!

Vennlig hilsen,
[Navn]
[Tittel/Posisjon]


Dette farvelbrevet er høflig, takknemlig og profesjonelt, og gir en fin avslutning på din tid i selskapet samtidig som det opprettholder positive relasjoner med kollegene dine.

Her er en FAQ-seksjon som svarer på vanlige spørsmål om farvelbrev til kolleger:


FAQ – Farvelbrev til Kolleger

1. Hva er et farvelbrev til kolleger?
Et farvelbrev til kolleger er en melding som en ansatt sender til sine kolleger når de skal forlate arbeidsplassen. Brevet uttrykker takknemlighet, deler minner, og gir kolleger beskjed om avgangen på en formell og vennlig måte.

2. Hvorfor er det viktig å skrive et farvelbrev?
Et farvelbrev er viktig fordi det bidrar til å avslutte arbeidsforholdet på en positiv måte. Det viser respekt og takknemlighet for kollegene og arbeidsplassen, og det kan hjelpe deg med å opprettholde gode relasjoner for fremtidig nettverksbygging.

3. Hva bør jeg inkludere i et farvelbrev til kolleger?
I et farvelbrev bør du inkludere:

  • Dato for din avgang: Når du slutter i jobben.
  • Takk og takknemlighet: Uttrykk din takknemlighet for samarbeidet og støtte fra kollegene.
  • Høydepunkter eller minner: Del noen spesielle minner eller prosjekter du har jobbet med.
  • Kontaktinformasjon: Inkluder personlig kontaktinformasjon hvis du ønsker å holde kontakten.
  • Ønsker for fremtiden: Ønsk kollegene lykke til videre.

4. Når bør jeg sende et farvelbrev?
Det er vanlig å sende farvelbrevet i løpet av din siste uke på jobben, gjerne et par dager før din siste arbeidsdag. Dette gir kollegene tid til å forberede seg på din avgang og eventuelt planlegge en avskjedslunsj eller andre markeringer.

Lignende;  Lån Gjeldsbrev – Mal – Eksempel - Ny

5. Til hvem skal jeg sende farvelbrevet?
Du bør sende farvelbrevet til de kollegene du har jobbet nærmest med, ditt team, og eventuelt andre avdelinger hvis du har hatt et bredt samarbeid. Du kan også sende brevet til din leder og andre nøkkelpersoner i organisasjonen.

6. Hvordan skal tonen i et farvelbrev være?
Tonen i et farvelbrev bør være vennlig, takknemlig, og profesjonell. Det er viktig å fokusere på de positive aspektene ved din tid i selskapet, selv om du kanskje har hatt utfordringer. Brevet skal reflektere en god avslutning på arbeidsforholdet.

7. Kan jeg nevne fremtidige planer i farvelbrevet?
Ja, du kan gjerne nevne dine fremtidige planer, som å starte i en ny jobb eller flytte til et nytt sted, men det er ikke nødvendig å gå i detaljer. Du kan også holde det generelt og bare si at du ser frem til nye utfordringer.

8. Skal jeg sende farvelbrevet på e-post eller som en fysisk kopi?
I dagens digitale verden er det vanligst å sende farvelbrevet via e-post, spesielt hvis du har mange kolleger eller hvis organisasjonen er stor. Hvis du har et lite team eller en nær relasjon til kollegene, kan en personlig håndskrevet kopi også være en fin gest.

9. Hva skal jeg unngå å inkludere i et farvelbrev?
Unngå å inkludere negativt innhold, som klager eller kritikk av selskapet eller kollegene. Det er heller ikke nødvendig å diskutere detaljer om hvorfor du slutter, spesielt hvis det er personlige eller sensitive grunner.

10. Hvordan avslutter jeg et farvelbrev?
Avslutt brevet med en varm og vennlig hilsen, som for eksempel «Med vennlig hilsen» eller «Alt godt,» etterfulgt av ditt navn og eventuell tittel eller stilling.

Lignende;  Nyhetsbrev – Eksempel – Mal

Var dette til hjelp?

0 / 0

Legg att eit svar 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *